Zwangerschapsfotografie

Zwanger

 

Je telt de weken, die worden maanden en voor je het weet is het zover: het moment dat jullie je baby voor het eerst in de armen kunnen sluiten. Natuurlijk wil je deze bijzondere periode nooit vergeten. En wat is er dan mooier dan dit belangrijke moment in je leven vast te laten leggen tijdens een zwangerschap reportage. Want waarom zou je alleen vol trots de foto’s van de echo’s laten zien en in een fotoboek plakken, jouw zwangere buik is ook schitterend en uniek. Daar groeit jullie kindje in. En dat is zeker iets om trots op te zijn!

 

ws-Fotografie Marjolijn de Graaf-zwangerIMG_8947Jouw zwangere buik is het mooiste tussen week 32 en 36 van je zwangerschap. We maken dus een afspraak voor de zwangerschap fotoshoot in die periode. Je kunt alleen op de foto maar natuurlijk ook met je partner. En als het niet je eerste kindje is, dan is een reportage op locatie of bij jullie thuis met de grote broer(s) of zus(sen) ook extra leuk.  De reportage duurt ongeveer een uur. Of we gaan in de omgeving van Tienhoven op zoek naar een mooie buitenlocatie.

Kledingtips zwangerschapsfotografie

Lichte kleding in naturel tinten. Zonder drukke opdruk. Een blouse of vestje dat open rond de buik gedragen kan worden. Een hemdje met een kantje, rekening houden dat er een bh bandje in het zicht kan zijn.  En anders kunnen we altijd als je kiest voor een shoot bij jullie thuis, samen even je kast in duiken, om wat passend te vinden.

Zwangerschapsreportage in de studio.

Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s te maken in de studio, daar zijn wat jurkjes aanwezig en kunnen we jou mooi buik en je prachtige zwanger zijn vereeuwigen.

Zwangerschapsfotografie, Fotografie Marjolijn de GraafDit kan in je eigen kleding, maar er zijn ook mooie jurkjes aanwezig. Tip om daarvoor lichte lingerie aan te trekken, want deze schijnt iets door. Je maken een prachtige blijvende herinnering aan deze zo bijzondere tijd!

 

 

Wat kost een zwangerschapsfotoshoot?

€125,00.

  • Dit is inclusief +/- 1 uur fotograferen.
  • De bewerkingstijd van de fotograaf.
  • Een bestelsessie om samen de mooiste uit te zoeken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een prachtig album of mooi product voor aan de wand.
  • Een minialbum 15x15cm.
  • Een online slideshow, voor tablet of smartphone of om te delen op social media.

Exclusief

  • Digitale foto’s, deze zijn wel tijdens de bestelsessie bij te bestellen.
  • Reiskosten van 0,39ct vanaf 3612 BJ.

Een zwangerschapsfotoshoot boeken?

Wil je een zwanger geboorte en newborn reportage boeken? Kijk dan bij het totaal pakket!

Wil je nog meer foto’s bekijken, ga dan naar de portfolio pagina , neem contact met mij op voor meer informatie en het maken van een afspraak.