zwanger geboorte newborn

Zwanger, geboorte en newborn

Totaal pakket  zwanger + geboorte + newborn

omslag jan 2017

Ben jij heel enthousiast over alle vormen van fotografie op de zwanger geboorte en newborn pagina’s. Dan is er de mogelijkheid om het totaal pakket te boeken.

We maken een kennismaking afspraak als jullie dit pakket overwegen. Rond 34 weken zwangerschap plannen we de zwangerschapsreportage is. Vanaf 38 weken sta ik voor jullie paraat om de bevalling te fotograferen,  twee weken na de geboorte kom ik voor de newbornreportage bij jullie thuis, of als jullie keuze geposeerde newborn fotografie is, komen jullie naar de studio toe. Lees voor meer informatie over zwanger geboorte en newborn reportages.

Normaal betaal je voor deze 3 pakketten €1465,00 bij het totaal pakket €1250,00 ( tot 31 augustus 2017) Daarna van €1765,00 voor €1550,00

Mochten jullie het geen probleem vinden dat ik beelden gebruik voor mijn website, social media en reclame, om de bekendheid geboorte fotografie te kunnen laten groeien in Nederland, dan ontvangen jullie een extra korting van €150,00

Je ontvangt 1 album van 30x30cm met een bewaarbox en de digitale van alle drie de reportages op een persoonlijke houten USB-stick.  Natuurlijk is het mogelijk om nog andere fotoproducten te bestellen.

Willen jullie een afspraak maken om kennis te maken? Mail of bel dan even.

omslag 2016 okt