Verwen je moeder dag

Verwen je moeder dag!

Zaterdag 13 mei 2017 was het dan eindelijk zo ver, de heerlijke verwen je moeder dag, in het Olde Regthuys in Tienhoven. Samen met Cynthia, de eigenaresse van cafe het Olde Regthuys, hebben we dit ontzettend leuke evenement georganiseerd.

Vooraf natuurlijk gehoopt dat het zou slagen, maar nu op de avond van 13 mei, kan ik zeggen: “het was geslaagd!”  Daar kwamen de moeders, niet weten wat te verwachten. Ze kregen de mogelijkheid om lekker hun make up en haren te laten verzorgen. En een heerlijk handmassage kregen zij van Paulien van Ont-wikkeling , zij had heerlijke oliën mee, waar de dames echt ontspannen van werden.

Cynthia had een heerlijke high tea verzorgt, ikzelf heb deze dag vastgelegd om nooit meer te vergeten. Door mijn manier van fotograferen, heb ik weer unieke momenten mogen vastleggen, tussen moeders en dochters. Wat een liefde heb ik gezien en gevoeld. En ik mag jullie daar foto’s van laten zien! Kijken jullie mee? En laten jullie een reactie achter voor de dames? Of onder dit bericht of op Facebook?

En doordat het zo ontzettend geslaagd was, gaan we volgend jaar dit zeker nog een keer doen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *