Gezinsreportage in Houten

Gezinsreportage in Houten.

Ik ben met het gezin van Wendy en haar man, (die liever niet op internet staat), naar een mooi stukje natuur in Houten geweest.  De bladeren komen weer aan de bomen en een beetje bloesem was hier en daar nog te zien en wat hadden we geluk met het mooie weer! We hebben samen met hun twee dochters en de twee honden, een heerlijke wandeling gemaakt. Tijdens deze wandeling zijn we telkens op de mooiste plekjes even gestopt om wat foto’s te maken. Door middel van kleine spelletjes, en vragen hebben we een hoop lol gehad en dat is zeker terug te zien op de foto’s.

Gezinsreportage

 

( Op verzoek alleen foto’s van de dames / meiden en de honden).

Bedankt voor de gezellig wandeling!


Hallo allemaal,

We hebben vandaag een fotoshoot gehad met Marjolijn natuurlijk als onze fotografe. We hebben een wandeling gemaakt door Nieuw Wulven in Houten. Het weer zat mee en er was een relaxte sfeer. Onderweg zag Marjolijn elke keer een mooi stopmomentje om wat foto’s te schieten want daar heeft ze wel kijk op! Ook tijdens het wandelen werden er wat spontane foto’s gemaakt. De meiden deden leuk mee, mede ook door de grappige trucjes om iedereen spontaan op de foto te krijgen.  Met de honden werd het soms iets lastiger omdat onze oudste (de kleinere) hond al heel oud is en het niet zo goed meer hoort, maar ook dat heeft Marjolijn volgens mij goed voor elkaar gekregen. Al met al een leuke ervaring en we zijn zeer benieuwd naar de rest van de foto’s!!!!

Bedankt Marjolijn namens ons gezin.


Meer informatie over maken van een gezinsreportage klik hier? Of meer foto’s zien kijk dan even bij de portfolio. En meteen boeken? Neem dan contact op via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *