Gezin

Gezin

Willen jullie als gezin een mooie fotoreportage? Wat ontzettend leuk!

Gezin fotoreportage

 

Voor een gezinsreportage ga ik graag naar een leuke buitenlocatie. We overleggen wat jullie leuk vinden, in het bos, aan het water, of strand of misschien zelfs een speeltuin of kinderboerderij. Mijn voorkeur heeft het bos bij vliegveld Hilversum. Daar maken we een gezellige en vooral ontspannen gezinsreportage, waar we opzoek gaan naar die echt blikken, een spontane lach. Het echte contact tussen de modellen, dit kan betekenen dat er dus niet door alle modellen recht in de lens gekeken wordt.  Op een ontspannen manier, liefdevol en vooral niet staties. Tijdens een wandeling van ongeveer een uur, maken we nieuwe herinneringen. Omdat we voor een unieke herinnering gaan tijdens deze reportage, voor jullie als gezin, komt deze reportage het beste tot zijn recht in een familiealbum.

b-img_0225

Werkwijze:

We gaan met iedereen een wandeling maken. Tijdens deze wandeling stoppen we bij de mooiste plekjes en gaan we met de diverse opstellingen aan de gang, door middel van kleine opdrachtjes / spelletjes / vragen krijgen we de meest spontane foto’s.

fbIMG_7129

Het leukste is eigenlijk om opa en oma te betrekken bij de reportage, dit is een mooie herinnering voor iedereen, dus niet alleen een foto voor opa en oma, maar ook met opa en oma 🙂 . Twee weken na de reportage plannen we de bestelsessie in (in Tienhoven). Tijdens de bestelsessie gaan we samen de foto’s uitzoeken voor in het album, en eventueel wat jullie meer willen bestellen uit zoeken.

Prijzen:

€175,00

Inclusief:

  • Reportage van ongeveer 1 uur.
  • Bestelafspraak 2 weken na de reportage.
  • Filmpje van alle gemaakte foto’s, af te spelen op smart phone of tablet. ( Niet geschikt om afdrukken mee te maken.
  • Een album 15x15cm.

Exclusief

  • Reiskosten 0,34ct p/km vanaf 3612BJ.
  • Eventueel parkeerkosten, of entreekosten.
  • Geen digitale foto’s inbegrepen. Deze zijn wel na te bestellen.

Tijdens de bestelsessie gaan we samen de foto’s uitzoeken voor in het album, en eventueel wat jullie meer willen bestellen uit te zoeken. 

Er is beperkt ruimte om gezinsreportages te boeken op zaterdag, dus wacht niet te lang met reserveren. Neem contact op om te kijken of ik nog plek heb in de agenda!

Leuk om jullie voor mijn lens te zien!

Meer foto’s zien? Klik hier!