Geboortefotografie

Geboortefotografie

Het mooiste moment in je leven in schitterende beelden vastgelegd. Geboortefotografie, een prachtig verslag in foto’s van de geboorte van je baby.

 

Het eerste contact, de weg er naar toe en de emotie die daarbij komt kijken, door het terug zien van de foto’s komt het weer terug.

Het samen met je partner toewerken naar de daadwerkelijke geboorte van jullie kindje, het geeft zoveel emotie, juist dat, die emotie leg ik graag vast in jullie geboorteboek. Samen de ademhaling oppakken en de weeën weg puffen, de hand van de vader in de rug van de moeder om haar door die moeilijke wee te helpen. Nog even een aai, nog een kusje, wat een bewondering te zien op de gezichten van de aanstaande vaders. We fotograferen de emotie rondom de geboorte van jullie kindje. Het is liefde op het eerste gezicht, die eerste ontmoeting waardoor alles anders wordt.

 

weeën  intense momenten samen met je partner  de eerste aanraking  doorknippen van de navelstreng  samen bewonderen  op wie lijkt de kleine?  eerste borstvoeding  eerste ontmoeting met broer & zus  elk klein detail   onvergetelijk mooi! 

Vol verwachting… maar wat kun je verwachten van mij als geboortefotograaf?

Vanaf week 38 van de zwangerschap sta ik vierentwintig uur per dag standby, net als de verloskundige, om bij jullie bevalling aanwezig te kunnen zijn. Ik vind het fijn om op de hoogte te zijn van jullie zwangerschap vanaf 38 weken hoor ik graag hoe het bij de verloskundige was, als er bijzonderheden zijn hoor ik het heel graag.  Als het moment daar is, bel je niet alleen de verloskundige maar ook mij. Dan spring ik in de auto om zo snel mogelijk bij jouw bevalling te kunnen zijn om alles vast te leggen. Jij en je partner kunnen je volledig op de bevalling concentreren.  Vaak raak je in een soort flow tijdens je bevalling en weet je later niet meer precies hoe het nou allemaal ging. Tot je de foto’s terugziet! Ik zorg ervoor dat jullie momenten worden vastgelegd en ben er voor jullie, ook als steuntje in de rug, om samen met jullie dit avontuur te beleven. Vooraf wil ik jullie graag ontmoeten, alleen met een klik kunnen we samen dit avontuur aan.

Twijfel je nog of je een geboortefotoshoot wil doen? 99% van mijn klanten zegt: “ De geboorte van ons kind is nog belangrijker dan onze trouwdag!” En dat is zeker een mooie fotoreportage waard!

Wat kost geboortefotografie?

Aanbiedingsprijs, tot 31 augustus 2017 te boeken voor €895,00

Een geboortereportage kost  €1195,00

Dit is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek met fotograaf.
  • 4 weken standbij staan. Vanaf 38 weken.
  • Fotograferen tijdens de bevalling, vanaf ongeveer 4/6 cm ontsluiting tot ongeveer 2 uur na de bevalling.
  • De uren van de bevalling zijn niet te plannen maar deze uren zitten inbegrepen in de kostprijs.
  • Uren voor het bewerken van de foto’s.
  • Een slideshow. (Dit is een diavoorstelling af te spelen op smartphone of tablet, hiervan kunnen geen fotoafdrukken worden besteld).
  • Op heel korte termijn: één digitale foto van de geboorte die je voor het geboortekaartje kunt gebruiken.
  • Geboorteboek 30x30cm. Alle foto’s digitaal geleverd op een houten USB-stick met eigen foto.

 

Een geboortefotoshoot boeken?

Neem contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Zwanger geboorte en newborn reportage boeken? Lees snel verder bij het totaal pakket! 

 Blog geboorte Davi    Blog geboorte Gabriël   Blog geboorte Joy  Blog geboorte Jayh   Blog geboorte Roue

 

Geboortefotografie voor de provincie Utrecht,  Geboortefotograaf Utrecht Geboorte fotograaf WKZ, geboortefotografie Diakonessenhuis, geboortefotografie Antonius Ziekenhuis, Geboortefotografie Hofpoort Woerden

 

logo IAPBP

 

 

 

 

aangeslotenbijgeboortefotografen_logo

 

Diverse links: http://geboorte.startsignaal.nl